Na startu turnira u Dubaiju rival će mu biti Italijan Lorenco Museti, a početak njihovog meča očekuje se oko 17.30 časova po našem vremenu. Novak je rekao da je vredno trenirao u proteklom periodu.

- Počeo sam da treniram desetak dana po povratku iz Australije. Fizički sam radio gotovo svakodnevno. Tenis igram u poslednje tri nedelje, možda efektivno dve i po nedelje. Uživao sam u tome kao i u vremenu provedenom u Beogradu, gde sam bio najviše - naveo je Đoković.

Prvi reket sveta je istakao da se raduje povratku na teren.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

- Znate, mnogo volim ovu igru. Da udaram po loptici. Nije mi bilo teško da uzmem reket u ruke i da izađem na teren da vežbam, jer pre svega imam ljubav i strast prema ovom sportu i cenim svaki minut proveden na terenu, zato što znam da uvek ima nešto što mogu da unapredim - rekao je srpski teniser.

Đoković je otkrio i kakva je bila reakcija igrača koje je susreo ovih dana. Za razliku od Australije, u Dubaiju se dosta prijatnije oseća.

- Nisam ih video mnogo, ali one koje sam sreo, imali su pozitivan pristup i bili su srdačni. Lepo je to videti. Ne mogu da kažem da je to bio slučaj u Australiji. Tamo je pomalo bilo čudno. Ovde je za sada sve u redu - zaključio je Novak.

Đoković će pokušati da dođe do šeste titule u Dubaiju, a rekorder je Rodžer Federer sa osam trofeja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".