Međutim, ne dešava se tako često da brak propadne zbog činjence da jedan od partnera ipak ima drugačije sklonosti i da je ipak naklonjen homoseksualnoj vezi.

Nedavno je na TikToku jedna žena podelila svoju neobičnu situaciju, kada je želela da suprugu ostvari želju da imaju "zabavniji" intimni život uz još jednu osobu u spavaćoj sobi, ipak došla do saznanja da ona voli žene.

Međutim, Rouz suprug nije podržao kada mu je rekla da je lezbijka i ispričala je da je od tada postao jako bezobrazan i da je sve rekao njenim roditeljima kao i zajedničkim prijateljima.

Tereza Rouz je supruga i majka dvoje dece, ona često objavljuje video zapise o svom životu na TikToku pod korisničkim imenom @Raising2Activists, gde ima više od 100.000 fanova, prenosi Dejli Mejl.

Tu je i ispričala da je, nakon što je organizovala trojku za rođendan svog muža, otkrila pravi razlog zbog koga je uvek bila nesrećna u braku.

Naime, nakon toga je shvatila da je lezbejka i to je podstaklo da se razvede od muža i započne vezu sa tom istom ženom, Žaki Metle, samo tri nedelje kasnije.

- Kada sam doživela intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna povezanost bila je jako intenzivne, izjavila je Rouz.

Nakon što je bila sa ženom, konačno je priznala sebi da je zato bila tako nesrećna u braku.

-Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osećala sam se usamljeno u poređenju sa ovim sada kada sam u vezi sa ženom.

Ona je inače odgojena u strogoj katoličkoj porodici i rekla je da su joj od malih nogu govorili da "svi gejevi idu u pakao".

NJeni strogi odgoj prisilio je da skriva svoje osećaje prema ženama, sve dok više nije mogla da ih poriče.

Nažalost, njen suprug je nije podržao u tome kada mu je ispričala što je ona zaista.

Mnogi njeni najmiliji nisu dobro prihvatili tu vest, što je nju dovelo do jako depresivnog stanja u kojem je čak i razmišljala o samoubistvu.

Međutim, tada se krenula da se druži sa Žaki, za koju Rouz kaže da joj je spasila život.

Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselile iz Kalifornije u Oregon kako bi zajedno odgajali njene sinove - koji imaju šest i osam godina.

Rouz više ne razgovara ni s jednim od svojih roditelja i tvrdi da je sada ateista.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".