Obraćanje je počeo vaoma važnom vešću za obolele od teških bolesti, kao što su dijabetes, hepatitis c, rak dojke, rak debelog creva i drugih kancera.

- Ove godine idemo sa novom listom inovativnih lekova, i to do sada sa najvećom sumom. Najviše smo 2020. godine izdvojili, oko 23 miliona evra uložili, a sada ćemo uložiti 53 miliona. Moći će da dobiju vrstu nege koju imaju ljudi u najrazvijenijim zemljama sveta - poručio je Vučić.

Predsednik je na pitanje "šta građanin Vučić kaže predsedniku Vučiću rekao":

- Morao je bolje i više, da vidi da mu je potrebno još malo energije i boljih rešenja. Zadovoljan sam trudom, nema bezgrešnih. Podrazumevaju se greške, ali suštinski Srbija ide u dobrom smeru. Ako možemo da pobeđujemo u košarci, vaterpolu, tenisu i fudbalu, moći ćemo i u ekonomiji.

- Razliku za svetskim zemljama smanjujemo, ali postoji i vrsta mentaliteta kuknjave kod dela političke javnosti, ali to je nešto što moramo da prevaziđemo. Ono što sam siguran je da znam da još mnogo toga moramo da radimo i napravimo. Moramo da uradimo bezbroj drugih stvari u infrastrukturi.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".