Milica je šokirala sve kada je priznala da ju je bivši dečko pretukao krvnički, zbog čega je morala da reaguje i policija, kao i sud. 

Ona se danas izdigla iznad svega ružnog što ju je zadesilo i nastavila da se bori za sebe i svog sina. Bivša košarkašica sada ima svoj brend i malu proizdvodnju koja joj pomaže da izdržava svoju porodicu.

Foto: Instagram printskrin/ stefanovamama13

 

 

- Ono što mi se izdešavalo je mala maca naspram ono što čuvam u sebi. Ima dosta toga i sve se nešto suzdržavam da o tome govorim. Kada budem ispričala šta mi se dešavalo u reprezentaciji ljudima će biti sve jasno. Ja stalo pričam o toj reprezentaciji, jer me to najviše boli i tišti. Ja sam dosta ćutala, ali vreme je da progovorim - rekla je Milica.

- Ja sam osoba koja ne živi u lažima, hoću da kažem onako kako jeste, ali sve bukvalno sve od početka do kraja ću otkriti u svojoj knjizi koja će napraviti veliki bum - zaključuje Milica.

Foto: AmiG Show

 

Podsetimo, košarkašica je često na meti napada jer na društvenim mrežama objavljuje svoje provokativne fotografije. Dok jedni zastupaju tezu da u tome nema ničeg lošeg, drugi su je javno osuđivali.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".