Devojčica koju su kasnije identifikovali kao devetogodišnju Varvaru, iz ruskog grada Stupina koji se nalazi u neposrednoj blizini Moskve, išla je iz škole kad je videla da je prati visoki muškarac.

Kako se vidi na snimku, školarka je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade pre nego što je nastavio da je prati.

Sumnjajući kako nešto nije u redu, Varvara je odlučila da se sakrije u hodniku pokraj lifta pre nego što je napustila zgradu. U međuvremenu, muškarac ju je pratio sve do lifta i na kamerama se jasno vidi da ju je tražio dok se pretvarao da čeka lift. Tada je krenuo prema izlazu, gde je naleteo opet na devojčicu, ali ona je u tom trenutku već bila u društvu svog oca.

- Taj muškarac pratio ju je od škole do naše zgrade. Pušio je i čekao je da ona izađe iz trgovine - rekla je Olga, majka devojčice koja je istakla kako je slučajnost što je naletela na svog oca ispred zgrade, javlja ViralTab.

- Bila je prava sreća što je naletela na oca jer on inače nikad ne dođe kući u to doba - dodala je majka i ispričala kako je Varvara bila veoma uplašena.

Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i u međuvremenu ga je uhitila policija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".