Kada sperma dođe u kontakt sa mišićima njenog lica, na primer tokom oralnog seksa, to uzrokuje utrnulost, klonulost i privremenu paralizu. Ona može da upravlja svojim stanjem upotrebom kondoma i oprezom u koje seksualne radnje ulazi.

- U suštini, ja sam alergična na seks. To je verovatno bilo moje treće seksualno iskustvo, pre nisam imala kontakt sa semenom, ali sperma mi je nekako pala na kožu, pocrvenela sam i nisam puno razmišljala o tome jer ponekad pocrvenim. Ali onda je tokom drugog susreta sperma bila u mojim ustima i izgledala sam kao da imam Belovu paralizu na pola lica oko tri sata. Bojala sam se da će to biti trajno, izbegavala sam seks.

Foto: Printskrin

 

 

Kloe je posumnjala da ima alergijsku reakciju na spermu i posetila je lekara koji je potvrdio stanje.

- Svaki put kad imam spermu u sebi, to se dogodi - kaže Kloe. Ozbiljnost nuspojava varira zavisno od količine sperme sa kojom je imala kontakt, a može da traje od 15 minuta do sat vremena. Uz pomoć kondoma Kloe je uspela da izbegne ozbiljnije reakcije.

Kloe je rekla: - Moram to da otkrijem partnerima poput "usput, postoje neke stvari koje ne mogu da učinim zbog onoga što imam" i čini se da nikome nije smetalo. Misle da je to zapravo zanimljivo, pa mi to nije izazvalo nikakve probleme u vezi."

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".