Takav je slučaj sa nekoliko naših pevača i pevačica, od kojih su neki godinama mučili muku s viškom.

Darko Lazić je godinama kuburio sa viškom kilograma, ali je 2020. odlučio da ode na operaciju smanjenja želuca, što je u njegovom slučaju urodilo plodom. U jednom trenutku pevač je imao 142 kilograma, a za osam meseci uspeo je da izgubi više od 70. Zato je i njegov otac Milan otišao na operaciju sa istim ciljem, ali je zbog komplikacija koje su usledile posle zahvata preminuo 13. decembra.

 

 

Pevačica Ana Nikolić nabacila je veliki broj kilograma tokom trudnoće, koji su joj se zadržali još dve godine posle porođaja. Tek krajem 2019. ozbiljno se posvetila mršavljenju i na estradu se vratila sredinom februara 2020. lakša za 50 kilograma i mršavija nego što je ikada bila. U tome je uspela, kako je sama otkrila, pridržavajući se plana ishrane koji joj je prepisala nutricionistkinja, smanjila je obroke i pazila na broj kalorija koje unosi. Mediji su pisali i da je navodno išla na operaciju smanjenja želuca, ali ona nikada o tome nije javno govorila.

 

 

Indira Aradinović Indi uspela je da smrša 20 kilograma nakon što je prošla kroz pravu dramu posle operacije želuca koja je krenula po zlu. Ipak, ona se uspešno oporavila i promenila je navike, počela je da trenira i da se hrani zdravije.

"Zvezda Granda” Krstinja Todorović je tokom učešća u takmičenju nakon saveta žirija da bi trebalo da poradi na kilaži otišla da "zategne” želudac i za devet meseci smršala 60 kilograma, a nedavno je otišla na operativno uklanjanje viška kože, koje joj je platio Saša Popović.

 

 

Dragana Jana Todorović uspela je posebnim režimom ishrane da izgubi 20 kilograma, a zbog promene koju je napravila mesecima su se na društvenim mrežama nizali pozitivni komentari na račun njenog izgleda, a ona se u bikiniju dičila svojim “novim” telom.

Zorana Pavić uspela je da se za samo nekoliko meseci oslobodi čak 25 kilograma. Pevačica je danima jela samo limun i pila vodu, što drugima ne bi savetovala. Međutim za njen novi izgled zaslužni su i laseri na koje pevačica ide bar jednom nedeljno.

 

 

Tijana Dapčević ne krije da je sklona gojenju, ali sa viškom kilograma, nema sumnje, ume da se bori. Posle rođenje sina Vuka vodila je žestoku bitku sa skoro 35 kilograma viška. Zahvaljujući treninzima i redukuvanom ishranom Tijana sada izgleda fenomenalno.

Pevačica Olja Karleuša se tokom trudnoće ugojila više od 20 kilograma, ali je uz malo odricanja uspela da se vrati u odličnu formu. Gotovo da ne postoji osoba sa javne scene koja će reći da je zadovoljna svojim izgledom pa su stalno na dijetma. Mada ona čuvenana narodna izreka "probušite kašiku" može da bude krilatica za sve.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".