- Đole i ja obeležavamo uvek Dan zaljubljenih ukoliko ne radimo. U tom slučaju obavezno odemo na neku večericu i moram da kažem da uvek dobijam poklone i to zaista obožavam - rekla je Vesna.

Kako i sama priznaje, uživa u poklonima koje neretko dobija od svog dragog, a ono što je čini posebno ispunjenom ženom je što njenom dragom ne treba povod da bi je iznenadio.

- Kupim i ja njemu, ali definitvno više on meni (smeh). Veoma često me iznenadi, čak nevezano za praznike. Svaki put kad vidi da mi se nešto dopada ili proceni da mi baš to nešto treba, on mi kupi. Mnogo puta vidi nešto i želi da mi kupi jer smatra da će mi to odlično stajati, mada neki put mi donese neki komad garderobe, gde ja kažem da je to odlično, ali nisam u tom elementu sad raspoložena, ajde mi to da vratimo. Nikada se nije naljutio kada to kažem, samo rezimiramo zajedno da li u tom momentu nisam dovoljno jela ili sam nenaspavana (smeh) - iskrena je bila pevačica.

Foto: Printskrin/Jutjub/Novosti

 

Mnoge devojke maštaju da pored sebe imaju pažljive i osećajne partnere, a Vesna Đogani smatra da je u tom slučaju prava srećnica. Kažu da mnoge iskusne žene navode svog muškarca da dobiju baš to što žele, međutim kod nje to nije slučaj.

- Đole je uvek bio pažljiv, zaista po tom pitanju nemam nikakav problem, čak mi je veći problem da ga nagovorim na neke druge stvari. Milion godina smo zajedno i jednostavno i on zna šta ja volim i obrnuto - istakla je.


Rasprave i čarke su sastavni deo svakog odnosa, pa i ljubavnog, te nas je zanimalo da li se brže posvađaju ili pomire, ali i ko je u njihovom odnosu tvrdoglaviji.

- Mi se zaista retko svađamo, jedino što nekada nemamo isto mišljenje o nečemu ali to nikada ne pređe u svađu. Uvek se trudimo da nađemo neki kompromis i argumentovano objasnimo svoje stavove. Defntivno sam pre ja uvek popuštala, a on nekako duže drži, ali to se završi tako što se samo pogledamo i krenemo da se smejemo, pa se pitamo što smo se raspravljali oko neke gluposti koja je nebitna - priznala nam je kraljica TikToka, kako je mnogi nazivaju.


"Dela, ne reči" je definitvno poruka koju je Đoganijeva poslala. Upravo iz tog razloga davnih dana pala je na velikog šarmera Đoleta, pa nam otkrila koji će njegov gest zauvek pamtiti.

- Mene je definitivno osvojilo kada sam ja uradila silikone i on je došao u pidžami i spustio me da legnem u krevet. Ja sam tada prvo dva sata plakala i pokušavala pametnica da sve sama uradim i nisam mogla i onda sam ga ipak nazvala i bukvalno je došao u pidžami i papučama. Inače tada još uvek nismo živeli zajedno. Rekao mi je da sam tvrdoglava što ga nisam odmah pozvala da mi pomogne i sutradan je ponovo došao da me podigne, čak me je umio, oprao mi zube i oprao mi kosu. Eto, to mi je nešto najromantičnije - otkrila nam je Đoganijeva.

(Grand onlajn)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".