Mnogi ne znaju da je voditeljka Suzana Mančić u njemu trebalo da tumači ulogu Nikolićeve, to jest Flojdove, devojke Senke. Budući da je Mančićeva odbila ponuđenu ulogu, priliku je iskoristila Maja Lalević.

Suzana je otkrila da je to, u ono vreme, bilo previše za nju i da je stoga nekoliko dana pre snimanja vratila scenario.

Foto: V. Danilov

 

- Ništa, vratim ja scenario. Kažem: "Ovo ne mogu. To je suviše za mene". Da sam krenula tim putem, sad bih bila glumica sa možda snimljenih 40-50 filmova - ispričala je najpoznatija Loto devojka.

Ona je objasnila i zbog čega se nije pojavila pored legendarnog Dragana Nikolića.

- Scena u kojoj je trebalo da se pojavim odigrala se u javnom toaletu, gde mi Gaga prilazi i zakazuje sastanak. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom na Akademiji dramskih umetnosti koji mi je rekao: E, pa fino! LJudi će te se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu - rekla je Suzana i ispričala šta se dalje dešavalo.

- Poljuljao je moje samopouzdanje, jer sam bila vrlo mlada i, naravno, odbila sam ulogu, što nikad nisam prežalila. Ulogu je umesto mene odigrala Maja, a film je bio veliki hit i nakon toga više nikad nisam dozvolila da muškarci odlučuju o mojoj sudbini - rekla je Suzana Mančić, koja posle ove situacije zaista nije ostvarila glumačku karijeru.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".