Natašu smo imali prilike da gledamo u serijama "Jutro će promeniti sve", "Preživeti Beograd", "Urgentni centar"...

Par je godinama u skladnom braku, a prošle godine je u jednoj emisiji Janković otkrio da će uskoro ponovo postati roditelji.

-  Čekam treće dete. U petom je mesecu. Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je -  rekao je kroz osmeh Branko.

Foto: Petar Milošević

On je u jednom intervjuu otkrio da, kada borave u Beogradu, nemaju mnogo pomoći i zjedno od njih dvoje uvek je s mališanima.

- Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata - ispričao je za magazin "Gloria".

Glumica Tamara Dragičević, koja u "Vojnoj akademiji" igra suprugu Brankovom liku, podelila je pre izvesnog vremena selfi za koji je pozirala s ovim srećnim parom i našalila se:

-  S dve žene.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".