Međutim, u jednom trenutku došlo je do potpunog pucanja odreda, a mnogi su komentarisali da je za to kriva Reljina devojka, Nikolija Jovanović. 

Foto: ATA images

 

 

Iako su oni tvrdili da to nije istina, do obnove grupe nikada nije došlo! Kako su govorili u javnosti, odlučili su da svako krene svojim putem i svojom karijerom, što se Relji višestruko isplatilo, jer je danas jedan od najuspešnijih mladih pevača. 

- Svestan sam da ljudi konstantno traže ponovno okupljanje "Elitnih odreda". Čitam objave, zasad samo toliko. Ostaću misteriozan. Reljin i moj odnos je skroz okej. Ništa nije kriva Nikolija. Ona nikad nije bila kriva - istakao je Matović za "IĐTV".

Foto: Jutjub printskrin/IĐVideos.TV

 

 

Međutim, Vlada se potpuno povukao iz medija i javnosti, živi mirnim životom, nastupa kada to želi, a mnoge devojke su i dalje ostale lude za njim. Ženski srcelomac danas izgleda identično kao pre nekoliko godina kada se zapravo i povukao iz javnosti, no, jedna stvar se nikada nije promenila. 

Foto: Instagram printskrin/vladamatovic__

 

 

Matović i nije toliko aktivan na društvenim mrežama, pa publika nije u stanju da prati svaki njegov pokret, ali ono što je definitivno ostalo isto jeste činjenica da devojke i dalje žele da nose njegovo dete. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".