Brena je jednom prilikom na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz bekstejdža, uoči koncerta, sa svojom sestrom Faketom i njenim suprugom Zoranom.
Inače, mnogi su komentarisali kako Brena i njena starija sestra neverovatno liče. NJih dve imaju gotovo identičan osmeh, međutim, kada je reč o stilu oblačenja, može se reći da se tu jako razliku.

Naime, dok Faketa ima svedeniji stil, Brena, s obzirom na to da je javna ličnost, ima posebne odevne komade koji nosi.

Foto: Instagram printskrin

 

Faketa danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi.

Lepa Brena često ističe kako je izuzetno vezana za sestru Faketu i brata Faruka. Pevačica se sa sestrom odlično slaže, a nedavno su se pojavile tvrdnje da će, po svoj prilici, započeti i zajednički biznis.

- Brena i njena sestra su pravi tim. NJih dve se odlično slažu, a Faketa je pevačica velika podrška. Sada su rešile i da naprave zajedničku saradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima nameru da uloži veliku svotu novca, milioni su u pitanju, a kako ne bi pogrešile angažovale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj može odlično da se zaradi, a s obzirom na to da Faketa sa porodicom poslednje dve decenije živi tamo i ima papire biće lakše da se njihov poslovni plan realizuje - rekao je izvor za "Kurir" i dodao da je Brena Kanadom oduševljena.

Foto: Instagram printskrin

 

- Breni se Kanada sviđa zato što je uređena zemlja. Ona ima iskustva kada su nekretnine, muzika i ugostiteljstvo u pitanju i zato im je teško da se odluče kojoj delatnosti da se posvete. Kada budu realizovale poslovni plan, više će biti kod nje nego u Srbiji. Faketa je izuzetno sposobna žena i na ovaj poslovno-privatni izazov sa sestrom je odmah pristala - tvrdio je pomenuti izvor dobro upućen u porodične odnose familije Živojinović.

Foto: V. Danilov

 

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena jednom prilikom za "Stori".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".