Razlog koji se navodi, da je do okršaja došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama koje upućuju na nabacivanje, još uvek nije potvrđen.

Foto: N.Skenderija, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Navodno je Niša Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke.

Sada se nakon svega što se desilo oglasila i Snežana Ana Divac. Supruga Vlade Divca je na društvenoj mreži Tviter i napisala:

Foto: Tviter printskrin/Ana Divac

 

- Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedeo od groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica.

Naime, slavni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana imaju troje dece - sinove Matiju i Luku i ćerku Petru, koju su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Usvojena ćerka slavnog košarkaša, Petra Divac živi na relaciji Srbija-Amerika i pre nekoliko godina otvorila je svoj lični blog, gde piše o sebi, članovima porodice, školovanju i raznim sličnim temama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".