Naime, pevačici su problemi krenuli kada je osetila jake bolove u stomaku, intervencija je urađena u Beogradu, međutim pomaka nije bilo. 

Foto: Jutjub printskrin

 

- Jako loše sam se osećala. Ono što sam vremenom naučila je da slušam signale koje mi organizam šalje. Operisala sam se ovde, ali mi nije bilo bolje. Moja ćerka živi u Beču i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se. Retko gde izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suvih šljiva i po sto orah, badem, sve što imam od koštunjavog voća i prelijem to medom- rekla je Nada kao recept za bolji i zdraviji život.

Podsetimo, Nada je 1999. godine operisala prvi karcinom materice, a nakon toga usledila je još jedna operacija.

- Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, videla sam to. Ono što sam za sve ovo vreme naučila je da vreme ne smemo da bacamo niti da se nerviramo oko nebitnih stvari, već da živimo punom plućima – rekla je Nada koju su jako potresle smrti dragih kolega, među kojima su bili Merima NJegomir, Marinko Rokvić i drugi. 

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".