Do okršaja je navodno došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama - da joj je rekao kako je lepa i pitao da se vide.

Vlade i Snežana Divac Petru su usvojili kada je imala samo šest mesecu i od trenutka kada je ušla u njihov život postala je centar njihovog sveta. Košarkaševa supruga je jednom prilikom otvoreno priznala da nikada ne bi znala koliko može da voli i šta je zapravo ljubav da je nisu usvojili. Koliko je Petra važna u njihovim životima, pogotovo Divčevom, vidljivo je i po potresnom govoru košarkaške legende na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću. On je tada rekao da mu je upravo Mrkonjić pomogao da usvoji ćerku Petru.

- Poštovana porodico, prijatelji našeg Mrke. Mrka je bio lojalan i kada je bio na vrhu i na dnu. Ono što je sigurno neizbežno, jeste da ćemo umreti, a kako smo živeli i koliko smo ljudi dotakli je jedina vrednost ovog života. Pomagao je mnogima. Mrka je imao vrednosti koje prelaze sve granice, koje nam često pomute um. Pomogao je mojoj porodici, zahvaljujući njemu smo usvojili ćerku. Nikada mu to porodica i ja nećemo zaboraviti. Zahvalnost će imati u našim srcima, dok god postojimo ja i moja pokoljenja. Hvala ti prijatelju na svemu - rekao je kroz suze proslavljeni as.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".