- Živim za dan kada ćemo put doma u Hrvatskoj ispratiti Mateja sa svojim ocem Nenadom. Kada ćemo svi zajedno proslaviti njegov povratak kući - izjavio je Jurić.

On dodaje kako u potpunosti razume oca nestalog mladića, Nenada Periša, s obzirom na to da u tim momentima kod roditelja postoji neizvesnost koja ih uništava.

- Nenad Periš, otac nestalog mladića pokazao je izuzetnu hrabrost, ogromno dostojanstvo i pokazao je svim ljudima na svetu kako treba da se ponaša čovek koji je na tako težak način povređen. NJega boli sama situacija da mu nema sina. Svaku priliku koristim da mu odam priznanje i želju da Mateja nađe živog. Često ja razmišljam o tome zašto se tako strašne stvari dešavaju tako dobrim ljudima. Čini mi se da i Bog daje krst ljudima koji mogu da nose tako teške terete, tu samu patnju... Čini mi se da ni sam Periš nije sasvim slučajno izabran - govori osnivač Fondacije "Tijana Jurić"

Mateju Perišu gubi se svaki trag u noći između 30. i 31. decembra kada je napustio noćni klub "Gotik". NJegovo otac smatra da je Matej tri puta hteo da zaustavi taksi, pa postoji sumnja da se nestali mladić negde zaputio.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".