Ona se posvađala sa voditeljkom Sanjom Marinković zbog toga što je deo njene izjave isečen u emisiji i očekivala je izvinjenje.

Nakon toga je na svom Instagram profilu objavila kako je saznala da je zbog tog incidenta zabranjena na Pinku, što nije potvrđeno iz ružičaste televizije.

Katarina se potom oglasila još jednom na Instagramu gde je poslala poruku koja se lako može naslutiti kome je upućena.

- Ništa nije opasnije od istine u svetu koji laže - napisala je pevačica u opisu fotografije.

Nije ni Marinkovićeva "spavala" i ona se na Instagramu nekoliko puta oglasila o pomenutom slučaju. Prvo je u storiju okačila video u kom jedna od gošći u spornoj emisiji, advokatica Zora Dobričanin, kaže kako se nije osetila prozvanom.

- Svima se svidela emisija, zvali su me da mi kažu da je bilo super. Moje utisak isti i nismo bile glupe, bile smo pametne i lepe - poručila je advokatica.

Sanja je potom uradila sličnu stvar kao i Kaća - objava koja se direktno ne odnosi na sporni "Magazin In", ali se i te kako može shvatiti kome je namenjena.

Foto: Instagram printskrin/katarina_zivkovic_official

 

 

- Imam i ja mnogo prigovora koje bih mogla da izgovorim u ovom trenutku, ali bolje da ih ostavim za kasnije. Biti onakav kakav jesi sa svim nedostacima, za tebe je dragocena vrlina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".