Budući da je novi član žirija popularnog takmičenja Svetlana Ceca Ražnatović, pevač je prokomentarisao šta misli o tome. Za svoju prijateljicu Cecu Ražnatović imao je samo reči hvale. 

- Ne pratim taj program, ja rijatilije ne volim a za mene je to rijaliti. Uz dužno poštovanje ja ne mogu da gledam to omalovažavanje klinaca i sve to, to se meni lično ne dopada ne želim to da gledam. Drago mi je što je Ceca ušla, ona je moje srce, ako ona sebe vidi u tome, super - rekao je Pejović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)


Za film "Toma" Aco Pejović otpevao je pesmu koja preti da postane veliki hit. Otkrio kako je bilo sarađivati sa Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem i šta mu je donelo novo iskustvo.

- Raditi sa Bjeogrlićem i Joksimovićem je velika čast, oni su veliki profesionalci. Zaista sam presrećan što sam imao priliku da sarađujem sa njima. Željko je profesionalac kao i svi mi, strog je ali sam i ja strog, ako nešto ne valja mora opet da se uradi. Mi smo dobri prijatelji dugo godina, tako da je bilo super, kaže pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)