Marija i Đorđe nedavno su uslikani zajedno, a voditeljka se sada oglasila ovim povodom, te navela da su njih dvoje isključivo prijatelji i poslovni saradnici.

Foto: Instagram printskrin/mare.veljkovic

 

- To je zaista zabavno. (smeh) Nas dvoje često odlazimo na kafu, a i putujemo zajedno, jer u predstavi “Seks bomba” glumimo muža i ženu. Van scene smo prijatelji i srećna sam zbog toga. Negde sam pročitala: “Đorđe David joj je pridržao kaput, zajedno su pili ceđenu pomorandžu”. Zamislite kako je to intrigantno! - rekla je ona za "Hello".

Podsetimo, Marija dugo nije bila spremna da javno govori o razvodu, pa je posle izvesnog vremena odlučila da sve iskreno ispriča.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. NJih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - rekla je voditeljka za pomenuti list i dodala da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba:

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".