Iako se spekulisalo da će par sudbonosno "da" izgovoriti na proleće, došlo je do promene planova.

Kako Indedž.hr piše, Hana i Petar zakazali su venčanje za 19. februar u Splitu, u crkvi svetog Frane. Venčanje će obaviti u prisustvu najbliže porodice i prijatelja, a među zvanicama naći će se mnoge poznate ličnosti.

Foto: D. Milovanović

 

Hanina venčana kuma biće njena dobra prijateljica Domenica Žuvela.

Podsetimo, Hana Huljić je u četvrtom mesecu trudnoće, a njen izabranik nedavno je za Story.hr progovorio o njihovoj vezi, ali i ulozi oca.

Foto: Instagram printskrin/ hana.huljic, Foto: Instagram printskrin/petargrasoofficial

 

"Ja sam uvek puno ćutao, a o meni se puno pisalo. Ostaću dosledan tome. Ja sve to poštujem i nisam nimalo ljut, razumem medije. Ja ću zauvek ostati veran sebi, a to je da ću svoj privatan život ljubomorno čuvati, trudim se da ne gnjavim publiku njime, ali ću jednako poštovati i medije i sa njima s enikad neću svađati. Ne mogu reći da su mediji bili nekorektni ni u jednom trenutku, samo su zbog ogromne želje i manjka informacija počeli "žvakati" vesti, pa neko može pomisliti i da mi to radimo. A mi, zaista stojimo u kući i ne možemo se da stignemo ni da pročitamo. Trudimo da se distanciramo, živimo svoje živote najnormalnije, pravimo porodične ručkove kada nismo na putu i ponašamo se normalno", rekao je Grašo.

(Indeks.hr)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".