U Jugoslovenskom dramskom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "Alisa u zemlji strahova" Eve Mahkovic, u režiji Aleksandara Popovskog. U pitanju je dramski tekst inspirisan epizodama iz knjige "Alisa u zemlji čuda" Luisa Kerola, a mnogi poznati glumci prisustvovali su premijeri i podržale kolege na sceni, koje predvodi Milena Radulović kao Alisa.

Foto: ATA images

 

Među njima je bila i Tamara Dragičević, kojoj je društvo pravila Mia Bjelogrlić, politikološkinja, producentkinja i ćerka slavnog Dragana Bjelogrlića, a obe su se izdvojile stilom koji ostavlja snažan utisak.

Tamara je odabrala odevnu kombinaciju čiji je ključni komad efekat strukirani kaput crvene boje, koji je kombinovala s komadima u bojama tipičnim za jesenju paletu — maslinastozelenim pantalonama ravnog kroja i bež bluzom koju krase pussy bow  i plavičastobraon dezen. Popularna glumica uz to je ponela crne kožne mokasine, a utisak pojačava raskošni crveni ruž.

Foto: ATA images

 

I Mia Bjelogrlić ponela je trendi kombinaciju koja odiše retro stilom, a sastavljena je od kratke tamnozelene bundice i crne mini-suknje. Kao i Tamara, ona je odabrala udobnu obuću, i to crne čizmice do članaka s udobnom i niskom širokom štiklom.

Predstava "Alisa u zemlji strahova" predstavlja nam Alisu kao odraslu devojku u tridesetim, koja sa svojim psihoterapeutom putuje "po svojoj glavi". Ona je u detinjstvu imala svoj svet čuda, a sada je ispunjena samo strahovima i sumnjama, ali još uvek postoji mogućnost da se dogodi čudo...

Uloga Alise u ovoj predstavi pripala je Mileni Radulović, dok je kraljica Herc Sloboda Mićalović, Milan Marić Šeširdžija i Mačak, Nebojša LJubišić je Beli zec, Denis Murić Martovski zec...
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".