Iako na početku njegove karijere „Grand“ produkcija nije verovala u njegov talenat i energiju, Rajović priznaje da ga je to samo dodatno motivisalo da potpuno sam izgradi svoje ime.

Da li je tačno da si bio u sukobu sa „Grand“ produkcijom i sa Sašom Popovićem?

- Moja karijera je počela 2000. godine, a tada nisam bio deo „Granda“, niti bilo koje druge velike produkcijske kuće. Moram da priznam da mi je bilo teško da prelomim i da pobedim sebe i da, nakon mnogo godina, dođem u „Grand“ jer znam da sam se izborio za svoje mesto na estradi bez ičije podrške. Između Granda i mene nije postojao nikakav sukob i drago mi je što sam sam napravio veliki uspeh.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

U kakvim si odnosima sa Sašom Popovićem?

- U odličnim smo odnosima, ne družimo se privatno, ali kad god se vidimo pozdravimo se. Smatram da je on najveći muzički mag koji je dokazao da je u ovom poslu mnogo jak.

Foto: Instagram printskrin/rajovicboban

 

Da li si ga pitao nekada zašto te nema u njegovoj produkciji?

- Da ste me ovo pitali pre 20 godina, rekao bih vam da oni ne veruju u mene, u moju energiju i pesme. Verovatno je proradila neka sujeta kod mene, možda i kod njih i nismo se tada razumeli, ali drago mi je što sam pokazao da mogu bez njih. Verovatno me nisu videli kao deo svoje produkcijske kuće.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".