Ovan


Pripadnici ovog znaka imaju razlog za radovanje. Samcima se smeši ljubav, velike su šanse da će pronaći svoju srodnu dušu baš u februaru i to početkom meseca.

Bitno je da budu otvorenog uma i srca kako ne bi propustili tu priliku. Preporuka astrologa Ovnovima je - ako želite da upoznate savršenog partnera ne povlačite se u sebe već se družite, izlazite... Tako povećavate šansu sa sudbonosni susret.

Foto: Depozitfoto

 

 

Bik

Bikove očekuje prilično aktivan i bogat društveni život, što će im biti čak i pomalo naporno. Ali, za samce je to odlična prilika za romansu. Naime, neki od njih će u februaru upoznati osobu koja bi im kasnije mogla postati velika ljubav.

Bikovi koji su već u vezi će u februaru poboljšati i produbiti odnose s partnerom, a porodični život će im postati zanimljiviji zbog nekih novih zajedničkih iskustava.

Foto: Depozitfoto

 

 


Devica

Februar je definitivno mesec ljubavi za mnoge pripadnike ovog znaka. U Devicama će se probuditi emocije koje su dugo skrivale.

Poruka astrologa - pred vama je najpovoljnije vreme za susret sa srodnom dušom, a posebnu pažnju obratite na početak meseca. Neočekivani susret mogao bi vam promeniti život. Moguće je da ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".