Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović odlučili su da stave tačku posle godinu dana ljubavi. 

Da nešto nije kako treba govorila je i činjenica da je balkanska zvezda na egzotično putovanje na Maldive otputovala sa prijateljima, a Bogdan je za to vreme boravio na Zlatiboru.

Razišli su se mirnim putem, bez svađe, nisu želeli ništa da komentarišu osim da potvrde:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Foto: ATA images

 

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Ono što je zanimljivo jeste da Bogdan pre veze sa Cecom bio u braku sa Zoranom Tasovac. NJihov brak je trajao samo nekoliko meseci, ali se iz njega rodila preslatka devojčica.

Zorana je zaista prava lepotica i bivša Mis Vojvodine, pa i ne čudi da je zapala za oko našem popularnom pevaču Saši Kovačeviću.

Foto: ATA images

 

Ona ga je osvojila svojim šarmom i harizmom koji su neosporni.

Pevač ju je upoznao godinu dana nakon razvoda, a u međuvremenu i zaprosio. Zoraninu ćerku Iskru je prihvatio kao svoju i često je to isticao u medijima:

"Nije to samo njeno dete, to je i moje dete. Uloga oca je fenomenalna i osećaj je divan. Svi mi živimo za nove generacije koje će naslediti naše gene i živeti kada nas ne bude. Uskoro će valjda doći na svet i naše dete, a biće i svadbe".

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".