NJih dvojica razgovaraju u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. A najbolji teniser sveta je došao izuzetno raspoložen u goste kod prvog čoveka države.

- Nikada se nije desilo da ima ovoliko ljudi. Primio sam sve visoke zvaničnike, Sija, Merkela i nikada ovoliko ljudi nije došlo, nikada nisam ovo video. Hvala što ste danas ovde i što pokazujete poštovanje prema Srbiji. Hvala vam što ste proslavili svoju zemlju - rekao je predsednik Aleksandar Vučić i zahvalio se Đokoviću.

Predsednik se osvrnuo i na dešavanja u Australiji.

- Novak i ja smo se čuli tog jutra, rekao sam mu vraćaj se Novače, šta ćeš tamo. A onda sam video koliko želi da igra i koliko je spreman. Kada je Medvedev rekao da su u Australiji ubili dečaka u njemu, neki su pokušali da ubiju i dosta dečaka i devojčica u ovoj zemlji, ali nisu uspeli. Nadam se da ćete da preteknete Nadala i Federea. Nismo znali u finalu za koga da navijamo, da li Medvedeva ili Nadala

Podsetimo, Novak Đoković se nije takmičio na Australijan openu, nakon što je sramnom odlukom vlada Australije deportovan iz Melburna posle gotovo dve nedelje prave torture.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".