Zanimljivo je da njegova supruga proslavljenog tenisera, Ćiska Pereljo nije bila u publici.

Ona je velika je misterija, jer se retko pojavljuje kako na njegovim mečevima, tako uopšte u javnosti.34-godišnja Marija Franciska Pereljo bavi se osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije.

Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala koju je slavni teniser pokrenuo pre skoro 12 godina.

Par je navodno počeo da se zabavlja 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine dok je venčanje obavljeno u oktobru iste godine.

Foto: Profimedia

 

 

Par je sudbonosno "da" izrekao pred oko 350 gostiju u zamku La Fortaleca na Majorci, mestu odakle oboje potiču.

Iako par još uvek nema decu, Rafa je često govorio o tome da bi voleo da postane otac, ali smatra da je najbolje da sačeka kraj sportske karijere kako bi mogao da im se posveti.

- Voleo bih da imam decu - dečake, devojčice. Ja sam osoba koja je porodični tip i jako volim decu. Ali, stvarnost je drugačija. Kako godine prolaze voleo bih da san o deci ispunim kada mi to dozvoli moja sportska karijera - rekao je u jednom intervjuu.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".