Kseniju su kolege izuzetno poštovale, a koliki je bila profesionalac govori njeno poslednje gostovanje u emisiji koja se emitovala u ponedeljak na televiziji "Vesti", čiji je urednik i voditelj Nemanja Velikić. Nemanja je sada otkrio bolnu pozadinu tog gostovanja.

Ksenija mu se javila nekoliko sati pre snimanja i požalila da se ne oseća najbolje, ali kada je čula da nema rezervnog gosta, odlučila je da ne otkazuje gostovanje.

Foto: Jutjub printskrin/novo jutro

 

 

- Tragedija, veliki gubitak, šok i neverica! Ksenija je u ponedeljak bila gost kod mene u studiju! Čuli smo se par sati pre snimanja, požalila mi se da se ne oseća dobro. Rekao sam joj da u tom slučaju ne dolazi, da ćemo se snaći ali, znate, Ksenija je bila pravi kolega i surov profesionalac. Rekla mi je "nemoj da brineš, već sam počela da se spremam. Znam kako je kada gost otkaže". I došla je!

- Ja ne mogu da verujem da je to naš poslednji susret. Ksenija nije bila samo moj kolega, Ksenija je bila moj drug i prijatelj! Mnogo mi je teško - rekao je Nemanja Velikić, voditelj TV Vesti.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je tokom večeri 29.1. tragične vesti da je majka njegove dece Danila i Milice preminula.

- Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".