- Dobro se oseća, zasad super podnosi trudnoću. Voleo bih da dobijemo blizance, želim i sina i ćerku. Ona ima u familiji blizance, tako da postoje genetske predispozicije. To mi je najveća želja, puno dece, srećna porodica i radimo na tome da to i ispunimo - rekao je Kristijan u intervjuu u kojem se dotakao i odnosa sa svojom bivšom suprugom, estradnih prilika i srpskih glumaca koji u poslednje vreme glume kriminalce.

Najpre je otkrio da li je uspeo da se pomiri sa ženom Ivanom.

Foto: Instgaram printskrin/ kristina_spalevic

 

 

- U februaru je suđenje. Ona me je odjavila sa adrese namerno, da ne bih znao da stižu pozivi, pa samim tim ispada kao da se i ne odazivam sudu. U mom odstustvu sud je odlučio da jedan sat nedeljno ćerka bude sa mnom u kontrolisanim uslovima, da plaćam alimentaciju 18.000 dinara i da Ivani ne prilazim na manje od 200 metara. Ona misli da se time zaštitila da ne tražim ništa, a u biti je sve moje. Za 8 godina braka ništa nije uložila, bila je samo supruga koja me je sačekala sa osmogodišnje robije. Od osam godina braka, šest me je čekala verno i odano, ali ništa više. To je njen rad na kontu kog sam je obezbedio stambeno. Ona mi se sveti preko deteta, pa je vaspitala ćerku da me prezire i ne priznaje kao oca.

Kristijan je otkrio i kako mu deluje glumac Miloš Biković kada glumi momka iz kriminalnog miljea.

Foto: Tanjug

 

 

- Biković je mnogo lep, moderan i savremen da bi mogao da glumi žestokog muškarca. Ja ne znam nigde na svetu kriminalca koji liči na njega. Možda neki mamini i tatini sinovi koji izigravaju kriminalca liče, ali pravi ne. Mora da bude malo nakaradan po izgledu, tvrd, grub, zašiljen, šmeker. Miki Manojlović može glat da prođe, čak i Bjela kao neki krimi sa Karaburme ili iz Zemuna. Biković može da glumi nekog ko puca u nogu i pravi probleme sa tatinim parama. Rokanje sa mafijama ne nikako. Zamisli Saša Kovačević da glumi tako nešto? Bilo bi smešno. To je taj tip, slatki, dragi... Moraš da imaš nešto grubo, nos, arkadu, bilo šta - rekao je Kristijan, a potom se osvrnuo i na Relju Popovića, i njegovu ulogu u seriji "Besa".

Foto: TV Novosti

 

 

- I on igra kriminalca. Pa, isto plavušanko, plave okice, on može da bude DŽastin Biber, nikako opasan baja. Ja ne mogu da verujem da postoji producent koji tim milim likovima daje takve uloge. Verujem da on zna da odglumi, ali ne liči. Treba da bude nezgrapan, opasan, grub... Zamisli da dođe plavušanko poput Bikovića ili Relje da me izrešeta, pa mislim stvarno! Nema smisla. Zamisli mene da glume Biković ili Relja to bi bio cirkus.

Kristijan je progovorio i o estradnim zvezdama koje su harale devedesetih, a potom nestale sa scene.

- Po energiji koju su imale, Ana Kokić i Dalijela Vranić, koju je mogla da ima ali je nije zadržala Ana Nikolić, bile su udarnije i jače od Cece i Jece. Ove se održale, a ove izbledele i povukle se iz nekog razloga. Šteta.

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".