Dijani Đoković mnogi zavide kako je vaspitala sina Novaka i izvela ga na pravi put, ali i što njen naslednik niže uspehe najbolje na svetu. Ona nikada nije krila da je ponosna što ima takvo dete, ali i činjenicu da joj nedostaje.

Foto: Profimedia

 

 

NJena izjava da joj se često čini da je Novaka rodila za sve, a ne za sebe, i danas nosi emotivnu poruku cene koju plaća kao majka najboljeg na svetu.

- Jako sam ponosna na njega i to što je ličnost decenije. Upravo je on taj koji je to i zaslužio i koji treba to da dobije. Kao majka sam jako ponosna i srećna i ispunjeno mi je srce - rekla je Dijana, koja je nedavno umesto sina primila pomenutu nagradu.

Na pitanje da li se na bini osećala kao Novak na terenu, ona kroz osmeh priznaje da joj pažnja javnosti ne prija baš.

- Bilo mi je teško, imala sam tremu. Nije mu lako da bude u fokusu javnosti, ja imam tremu i dok on igra, ali pred kamerama ovako i na sceni nisam navikla baš - iskrena je Dijana koja nije želela da priča o tome da li joj sin otkriva kako uspeva da ostane u fokusu bez obzira da li gubi ili dobija.

Dijana je umesto sina primila nagradu, ali mu je ona javila da je njegovo odlikovanje u sigurnim rukama.

Foto: Tanjug/AP

 

- Da, zna da je dobio nagradu, ali je trenutno na nekom drugom mestu gde je već imao zakazano i zato nije mogao da dođe - kazala je Đokovićeva.

- Ja ovu nagradu, doživljavam kao svoju. Jer smo ceo život zaista ulagali u njega i njega doživljavam kao velikog pobednika. Svaka pobeda njegova je i moja pobeda i svih nas, naravno.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".