Pored toga što je sinove poslala u inostranstvo da se školuju, ona je vilu na Zvezdari zamenila stanom u luksuznom kraju.

- Vila je bila prevelika za Nenada i njih pa je Nataša u dogovoru sa suprugom odlučula da kupe stan u jednom elitnom kraju. Pošto su joj se sinovi snašlu i inostranstvu, Nataša i Nenad su razmišljali da im kupe stan kako bi im obezbedili krov nad glavom. NJima je dovoljna manja kvadratura. Nataša voli toplinu porodičnog doma, tako da stan u kojem su napravila je da bude pravo gnezdo u kojem se oseća srećno - kaže izvor blizak glumici.

Nataša je bila tokom 2021. godine, osim na poslovne planove fokusirana i na uređenju novog doma.

 

- Zamislila je kako će da izgleda stan, a onda je angažovala dizajnera enterijera koji se pozabavio uređenjem po Natašinoj ideji. Nataša je veliki perfekcionista i ništa nije prepustila slučaju. Dok nije ispalo kako je zamislila nije želela da se useli. Inače, Nataša voli da prijatelje okuplja, a kako je ranije rekla privilegiju da je dobro poznaje samo ima odabrani krug ljudi.

- Moji najbliži, znači porodica i prijatelji. Premda, onaj ko hoće, može da vidi sve što hoće jer sam dosta transparentna - rekla je Nataša.

Ovih dana Nataša uveliko radi na nekoliko projekata, a osim komedije “Složna braća", snimam seriju "Bunar" u režiji Maše Nešković.

 

- Uživam u karakteru koji igram, koji je Igor Đorđević i pisao za mene. Takođe tragikomičan lik, inače sestra glavnog junaka (Igor Đorđević) koja se odrekla svojih snova, svojih želja i potreba a zarad brata i njegovog prosperiteta. To je situacija koja se i u realnom životu neretko sreće, a moja junakinja ima niz problema, u nezavidnoj je situaciji ali ima tu neku žilavost. Borbena je, ne da se...- rekla je ranije Nataša.

Foto: Instagram printskrin/natasaninkovic

 

SINOVIMA SMO USADILI DA BUDU DOBRIO ISPRAVNI LJUDI

Na pitanje koje vrednosti neguju svojoj porodici, Nataša je ranije odgovorila: Što se tiče dece, što ste im usadili do sedme godine, usadili ste. Posle toga oni imaju u odnosu svojih roditelja uzorak i format koji slede. Trudili smo se da budu dobri, ispravni ljudi. Mislim da su osobe koje su naučile da istinska ljubav, posvećenost i strast pokreću stvari. Da laka zarada i brz uspeh ne postoje, da su to samo zvečkice koje zamagljuju pogled!

(Gracija/Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".