Čuveni Roni, koji je mnogima prva asocijacija na snuker, iza sebe je ostavio veličanstvenu karijeru, a sigurno mu predstoji još sjajnih uspeha. Osvojio je čak 38 velikih turnira i nekoliko vrlo interesantnih rekorda. 

Najzanimljiviji, jeste onaj u kome je Roni trčao oko stola da postigne maksimalnih 147 poena u brejku za najkraće moguće vreme. Ono što svakako šokira, jeste činjenica da je Roni još nekoliko puta pokušao ovo da uradi, nemareći za rezultat! 

Naravno, kao i svaki genije, Roni je veoma ekscentričan čovek, sa brojnim skandaloznim izjavama, u kojima je vređao i konkurenciju i snuker organizacije. 

- Sa svojom igrom, verovatno bih mogao da igram do 55. godine, udobno, a možda čak i do 60. - rekao je jednom prilikom 44-godišnji O'Saliven. - Posmatram  konkurenciju, vidim šta se dešava i zaista nema mnogo da se vidi. Jedva treniram i još uvek dolazim do finala i pobeđujem na turnirima, a ja sam deda! - dodao je. 

NJegov otac, osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva, a oslobođen je nakon 18 godina. Otac mu je osuđen, kada je Roni postao profesionalac 1992. godine, prvi turnir je posvetio njemu i kako je sam rekao, nije mu bilo važno da li će mu to biti i poslednji. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".