Goca Šaulić ne može da prihvati činjenicu da Šabana više nema.

- Goci je jako teško, nikad se neće navići i prihvatiti činjenicu da njenog Šabana više nema. Ona skoro svaki dan posećuje njegov grob, priča sa njim i stalno ga sanja. Kao da su nastavili da budu zajedno na neki drugi način. Ona ga oseća i zna da je tu pored nje. Nama se to ne sviđa, kažemo joj da je u depresiji, često je zamišljena i tužna. NJena deca daju sve od sebe da je trgnu, stalno su kod nje i velika su joj podrška, da nema njih ne znam šta bi bilo sa njom - kaže drugarica Goce Šaulić i otkriva da se Šabanova udovica trudi da svoju tugu sakrije od dece.

Foto: ATA images

 

- Ne želi njih da sekira, krije da je često na groblju, ne želi da ih opterećuje i podseća da im otac nije živ. Šaban je i dalje njena životna ljubav i kada priča o njemu uvek priča u sadašnjem vremenu, jednostavno se ne miri sa tim da je sama - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

- Ne želi da se pojavljuje u javnosti, slabo se i druži, mir pronalazi u njihovom domu koji je pun Šabanovih slika. Radost joj pričinjavaju jedino deca, zbog kojih i gura dalje. Ja takvu ljubav još nisam videla - završava njena prijateljica.

Foto: Nenad Živanović

 

Podsetimo, kralj narodne muzike u kolima je bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Nemačka policija objavila je zvanični izveštaj teške saobraćajne nesreće.

- U nedelju ujutro, u 06.50, na putu BAB A2, u smeru Dortmunda, u području gradilišta neposredno pre čvorišta Gutersloh, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prvobitno registrovane tri teško povređene osobe i jedna lakše.

Foto: ATA images

 

Automobil "mazda 6", kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji muškarac, udario je u vozilo "seat ibica". Vozila su skliznula i zabila se u prepreke. Sva tri putnika u "seat ibici" ozbiljno su povređena, a 34-godišnji muškarac prošao je sa lakšim povredama. O povređenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozač "seata" podlegao je povredama tokom jutra u bolnici.

Istraga je pokazala da je muškarac (34) vozio u pijan i bez dozvole - pisalo je u zvaničnom izveštaju nemačke policije.

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".