O snimku se zasad zna tek toliko da je nastao u Tveru, gradu na zapadu evropskog dela Rusije, kao i da je izvornu verziju zapisa neko anoniman objavio na kanalu na Telegramu, prenosi prve informacije portal SamaraOnlajn.

Novinar pomenutog portala istakao je da u ovom trenutku niko ne zna detalje o čemu je tu tačno reč, da li je zaista neko nesrećnog čoveka zabunom proglasio mrtvim ili je posredi morbidan viralni marketing, možda rad postavljen u svrhu promocije nekog horor filma koji tek treba da se pojavi...

- Uredništvo portala nastaviće da prati razvoj situacije - rečeno je na kraju teksta, a od tada je snimak iskopiran na brojne Jutjub kanale.

U međuvremenu su kolege sa portala 360TV kontaktirale predstavnike Ministarstva zdravlja Tverske oblasti, ali im je uskraćen bilo kakav komentar dok se ne utvrdi o čemu je tačno reč.

Neslužbeno se saznaje da Ministarstvo zdravlja snimak zasad smatra lažnim budući da postoji još jedan zapis, ali drugačijeg potpisa (u toj verziji na dnu stoji GKB-13).

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".