Svađe, tuče, napadi panike, iscrpljenost sastavni su deo rijalitija, a po neke takmičare se to odrazi tako što im se pogorša zdravstveno stanje. Svedoci smo mnogih scena kada su učesnici padali u nesvest zbog čega su ih iznosili sa imanja, a te scene su i više nego zastrašujuće.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga

 

 

Poslednja u nizu koja se onesvestila pred kamerama je Viktorija Mitrović. Naime, ona je posle jedne svađe sa Markom Osmakčićem ostala bez svesti, a zadrugari su joj odmah prišli kako bi joj pružili pomoć.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga

 

 

Tara Simov pre nekoliko dana doživela je nervni slom nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona je napravila haos i demolirala imanje, a u jednom trenutku pokušala je i da pobegne iz rijalitija.

Kada je videla da ne može da nađe način da izađe, ona se srušila kao sveća, a obezbeđenje ju je odmah uzelo u narućje i izvelo iz Bele kuće kako bi joj bila ukazana pomoć. Posle nekoliko sati Simova se vratila na imanje.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga

 

 

Sandra Rešić takođe je pala u nesvest pred kamerama u petoj sezoni "Zadruge", kada je Dejan Dragojević doživeo nervni slom. Ona je posle te drame napustila Belu kuću kako bi izašla na svež vazduh.

Čim je kročila u dnevni boravak, ona se onesvestila kod vrata gde su svi zadrugari pojurili da joj pomognu. Tara Simov je uspela da joj drži jezik dok je bila nesvesnom stanju.

''Drži joj jezik...'' - vikali su zadrugari uplašeno.

Miljana Kulić više puta je doživljavala nervna rastrojstva u rijalitiju, a u par navrata ostala je i bez svesti. Kulićeva je pre četiri godine ušla u "Zadrugu" trudna i tada joj je pozlilo zbog drugog stanja.

Svi ukućani su bili zabrinuti, a produkcija je istog trenutka reagovala i pobrinula se da joj ukaže prvu pomoć.

Tiktoker Nenad Lazić Neca u prošloj sezoni "Zadruge" priznao je da je zaljubljen u Boru Santanu. On je tada imao razgovor sa bratom, koji mu je poručio da je sve laž.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga

 

 

- Vidiš da sam sam, a nisam ni ja hteo da budem, izmišljao si, pričao neistine, sekiraš naše, ružne stvari si izgovorio za oca. To je sve što si razmažen, ne treba da se mešaš u aferu Milice i Bore. Mi te ne bi osudili da si homos***ualac, a nisi. Dozvolio si da te Bora pljune, posveti se drugima, Kristijanu, Ani - rekao je Necin brat blizanac Peca.

Necu je to potreslo, a naročito ga je pogodilo kada mu je brat rekao da svime što priča i radi pred kamerama sekira porodicu. Pozlilo mu je i pred svima je pao u nesvest. Zadrugari su brže bolje pokušali da mu priteknu u pomoć, pa su ga izneli na svež vazduh.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga

 

 

Milica Kemez je jednom prilikom pozililo kada je saznala detalje afere njene sestre Mirele Kemez i bivšeg dečka Bore Santane.

NJeni cimeri odmah su joj pritekli u pomoć, te su je izneli napolje kako bi bila na svežem vazduhu.

(Blic)