Ostvario je zapažene rezultate 2013. godine, odnosno visoko drugo mesto u ovom takmičenju, ali i još veću pažnju devojaka kojima je ubrzo postao simpatija.

NJegova harizma i plave oči "ukrale" su mnoga srca, dok je on pak osvojio srce ćerke Zorice i Kemiša - Zlate Aranđelović.

Iako je stekao veliku popularnost, Miloš se naprasno povukao iz javnosti, ali od muzike nije odustao, a tek sada otkrio je da li je na to uticao brak i šta je zapravo posredi.

- Znate onu pesmu "Što te nema"? (smeh). Ima tu više faktora koji su uticali na moju prisutnost odnosno neprisutnost u medijima. Vodim se logikom da je bolje da se ne pojavljujem ako nemam šta dobro da ponudim što se tiče muzike, a nažalost još nisam pronašao pesmu koja mi leži i koju sam osetio dušom. Da ne budem negativan ali sam razočaran u kom pravcu ide današnja "muzika".... - kaže Vujanović.

- Što se tiče mog takmičenja u ''Zvezdama Granda'' ne bih ništa menjao, čak i ta trema, nekada i pogrešan izbor pesama, usponi i padovi u takmičenju su imali svoju draž i doveli su me do vicešampionskog mesta - kaže Miloš i ističe da je Zlata ispunila sve njegove kriterijume i očekivanja kao emotivna partnerka.

- Moja žena je mene osvojila po svim mogućim kriterijumima koje imam, ima tu mnogo toga, kada bih krenuo da vam nabrajam, mogao bih da vam pričam do sutra. Ali najvažnije je da su nam se energije savršeno spojile. Dodao bih nešto, da sam ja nju osvojio. Što se tiče mladosti i ludosti, proživeo sam to na vreme - kaže Miloš i dodaje da je Zlata u potpunosti naviknuta na njegov posao i sve što on nosi.

- Zlata je od rođenja medijski eksponirana i zna šta ovaj posao nosi, jer je u svojoj kući imala savršen primer ljudi koji su uspeli na tim poljima. Znam da joj najteže pada, kada se desi da moram da radim za neke name važne datume i kada više dana nismo zajedno, ali sve to nadomestimo čim se vratim kući - zaključuje pevač.

Podsetimo, Zlata i Miloš su 2019. godine dobili ćerku kojoj su dali ime Milica.

(Grand online)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".