News.in prenosi da Selin navodno više ne može da ustane iz kreveta niti da se kreće.

NJen pi-ar tim ranije je saopštio da pevačica boluje od mišićnih kontrakcija, zbog kojih ne može normalno i sigurno da se kreće po sceni, te je tada otkazala koncert u Las Vegasu. Međutim, ona se navodno mesecima bori sa jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njena prijateljica ističe da Selin ima jake bolove u nogama i stopalima koji je potpuno parališu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

Ona je ispirčala i da je Dionova jako smršala, kao i da zbog takvog zdravstvenog stanja otežano brine o svojim sinovima, blizancima Ediju i Nelsonu.

Selin se, inače, 15. januara obratila fanovima na Instagramu, ističući da ima optimizam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

- Mislila sam da ću se dosad oporaviti ali izgleda da ću morati još neko vreme da pratim savete lekara i budem strpljiva. Jedva čekam u potpunosti da ozdravim i vratim se svakodnevici kao i sceni - poručila je ona i dodala da je dirnula podrška koju joj pružaju, kao i da joj to veoma znači.

Podsetimo, suprug slavne pevačice s kojom je dobio troje dece, Rene Anželil, preminuo je 2016. godine posle duge borbe sa kancerom grla. Selin je ta bitka veoma teško pala, jer je Rene osećao sigurnost jedino kada je ona tu, ali nije želeo ni da zapostavi zbog njega karijeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

- Cele ove godine samo sebi govorim da mogu da izdržim. Ali kada me pogodi - pogodiće me. Sada je moj najveći posao da mu kažem 'Hej, biće sve u redu. Brinuću o našoj deci, a ti ćeš nas gledati sa nekog drugog mesta - izjavila je Dionova 2015.

(Alo)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".