Zanimljivo je da su glumac i glumica zaljubili i počeli da se zabavljaju tokom snimanja jednog horor filma "Sveto mesto" reditelja Đorđa Kadijevića, poznatog, između ostalog i po legendarnoj "Leptirici". "Sveto mesto" snimljeno je 1990., po motivima iz dela "Vij" Nikolaja Gogolja.

Pujićeva, tada jedna od najpoželjnijih mladih glumica, tumačila je ulogu zlokobne veštice, ćerke moćnog feudalca koja stavlja na muke mladog bogoslova Tomu, koga je glumio upravo Jovanović, takođe na početku karijere.

Foto: RTS printskrin, Instagram/_blejzmodesti

 

 

- Istina, prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je - rekao je Jovanović u jednom intervjuu.

Popularna glumica je svojevremeno istakla kako je Gagi u zavođenju upotrebio svoje najjače oružje, te ju je osvojio.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. "Sveto mesto" nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek - ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Gagijeva i Brankina ćerka, Anđela Jovanović takođe je glumica, a nedavno smo imali prilike da je gledamo u seriji "Nečista krv", koja je privukla veliku pažnju gledalaca u Srbiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".