- Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje - kaže Radivojević.

Foto: Jutjub printskrin/ K1 Televizija

 

Privatno Jug je veliki navijač Zvezde, otac dvojice sinova i suprug glumice Milene Vasić, koji je upoznao na nagovor rođene sestre Ane.

- Diplomirao sam 2000. godine 22. juna. Iako sam fakultet završio u roku 1995, čekao sam pravu priliku za diplomski rad, i omogućio mi ju je čuveni profesor dr Vladimir Jevtović, koji je te godine postao upravnik JDP. Predložio mi je da uradimo "Koštanu" Bore Stankovića. Moj san. Mnogi je iz ličnih razloga nisu voleli ni prihvatili, ali meni ostaje zabeleženo da sam diplomirao s desetkom u klasi velikog profesora dr Svetozara Rapajića, a da je čuveni teatrolog i kritičar Muharem Pervić u Politici pisao da nikad nije video bolju "Koštanu", ni predstavu a ni samu Koštanu, koju je čarobno igrala danas moja supruga Milena Vasić. Dovoljno", otkrio je reditelj.

 

 

Najteže je bilo naći glavnu glumicu:

- Tražio sam Koštanu dugo. Težak zadatak. Da ume da peva, igra, glumi... već sam bio u pat-poziciji da je neću naći. Moja sestra mi je javila da je u nekom časopisu videla intervju s nekom mladom glumicom koja bi mi možda bila zanimljiva. Otišao sam u Atelje 212 na predstavu "DŽil i DŽon" i ugledao u prvom minutu Milenu Vasić. Da zadovoljstvo bude još veće, na sceni se pojavila u crvenom donjem vešu. Ne da sam znao da će biti Koštana nego sam znao i da će mi biti žena.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".