U vreme kada je intenzivno nastupao, vremena su bila drugačija i pevači su stalno bili na bini i u kolima, a danas je, kako kaže, sve drugačije. Najteže mu pada što je ostao "bez svojih saboraca".

- Sedim za volanom po 1.500 kilometara i nije mi teško, a, recimo, moj sin gde god može ide avionom. Takva su generacija - nasmejao se pevač koji ističe da ne voli "kafanski fakultet".

Foto: V. Danilov

 

 

- Onaj ko je rođen za pesmu, njemu ne treba kafanski fakultet. Muzika je širok pojam i moram da budem iskren i neskroman. Ja sam trenutno najveća živa legenda u Jugoslaviji. Svi oni koji su bili uz mene, nema ih više. Šaban, Tozovac, Novica, Sinan, DŽej, ostao sam sam - tužno je ispričao Muharem, koji je za Sinana Sakića napisao pesmu "Sinane, legendo".

Foto: I. Marinković

 

 

- Želim da otpevam pesmu za svakog kolegu ponaosob - istakao je, pa priznao i kojom pevačicom je bio opčinjen 50 godina.

- Jeste Redžepova, ali Usnija. Ona je primadona, dama, lepotica. Bila je slabiji pevač od Esme, ali veoma inteligentna žena - iskreno je rekao Muharem Serbezovski.

(Grand onlajn)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".