Pevačice uvek žele da izgledaju svetski pa vrlo često mnogo pažnje pridaju detaljima kada je u pitanju garderoba.


Iako ne prati trendove po svaku cenu, Gordana uživa u eksperimentisanju i fantaziranju, ali kako otkriva muža nikada ne vodi sa sobom.

- Nisam slepi sledbenik bilo čega u životu, a naročito mode. Dobro sam svesna svog tela i toga koje su mi mane, pa tako i biram garderobu. Naravno da se razlikuje garderoba koju ću nositi u dnevnoj emisiji, na velikoj sceni ili kad vodim dete u park. Ranije sam se češće odlučivala za crne komade garderobe, a u poslednje vreme unela sam  druge boje u svoj garderober. Crni komadi su mi nekako izgledali najotmenije, ali već neko vreme kupujem raznolike boje, što življe to bolje, jer me osvežavaju i ulepšavaju mi dan- otkrila je pevačica.

Međutim i kod nje odevne kombinacije vrlo često zavise od raspoloženja, te kao većina žena želi da izgleda najbolje kada je najmanje srećna.

- Vrlo često se “namunjim“ kad sam najneraspoloženija, i obratno! Zar nije lepo kad se onako grozno raspoložene pogledate u ogledalo i shvatite da će bar nešto tog dana biti kako treba. Smatra da scena dozvoljava eksperimentisanje sa izgledom, dok za svaki dan nosim ono što je udobno, pa se moja garderoba koju možemo videti na sceni i te kako razlikuje od onoga što nosim privatno. Jednostavno mislim da je stvar lepog vaspitanja praviti tu razliku. Scena je mesto gde možeš da eksperimentišeš, da fantaziraš i tu treba dati sebi i svojim stilistima oduška. Privatno nosim ono što je udobno- istakla je Gordana.

Foto: ATA images

 

Posebno uživa u detaljima, za koje smatra da i najjednostavniju kombinaciju mogu učiniti primamljivom. Dakle, proverna kombinacija kako Goca kaže su dobre farmerke, svilena bluza i naravno štikle! Ipak ne daje mnogo novca na garderobu jer smatra da postoje mnogo bitnije stvari u koje treba ulagati.

- Volim dobar sat da imam i neke lepe minđuše. Posle ovoliko godina u ovom poslu i stotine bačenih i poklonjenih stvari, shvatila sam da nemam luksuz da se lečim šopingom, bolje da uštedim taj novac za školovanje svog deteta- bila je skromna Tržanka.

Foto: ATA images

 

Najbolje društvo u šopingu za jednu ženu je još jedna žena, a u njenom slučaju to je najčešće upravo njena stilistkinja Sanja Zdravković. Nebrojeno puta desilo joj se da kupi nešto što kasnije obuče svega jedanput ili čak nikada. Ipak, nikada ne može da odoli kada vidi neobične pantalone, krzno i dobre cipele, ali verovali ili ne postoji i nešto što nikada ne bi obukla.

- Nikada ne bih obukla plitke farmerke i kratku majicu koja pokazuje stomak- istakla je Goca.

(Grand)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".