Oni su sada za Srpski telegraf otkrili da planiraju da se skuće zajedno na Vračaru jer su dobili nesvakidašnji poklon.

Golubović je ispričao da mu je bogata penzionerka, u dogovoru sa sinom, dala deo nasledstva jer je njegov dugogodišnji fan, pa će par na parceli u elitnom beogradskom naselju uskoro da počne da gradi vilu, gde će živeti kada beba dođe na svet.

Foto: Instgaram printskrin/ kristina_spalevic

 

 

- Uskoro ćemo Kristina i ja da napravimo veliku kuću na Vračaru. Nasledio sam od jedne žene deo vlasništva, u pitanju je veliki plac i tu ćemo da se skućimo. Imaćemo veliki imetak na prelepoj lokaciji. Pošto je ta žena sada pokojna, njen sin je rešio da se zbog nas dvoje iseli i da nam da taj plac. Sada živi tu, ali će uskoro da ode jer ima druge planove i sve ostavlja nama. Tu postoji mogućnost izgradnje zgrade i opcija da uzmemo penthaus i za nas i za mog sina ukoliko odlučimo da prodamo imanje investitoru, ali više nam se sviđa da s tog placa sve srušimo i napravimo kuću iz snova. Pre ovoga imali smo nekoliko opcija što se tiče boravka, svakako smo stalno na relaciji Novi Sad - Beograd, ali nam to ne pada teško - kaže Kristijan, a Kristina tvrdi da je sve obaveze oko rešavanja stambenog pitanja prepustila budućem suprugu:

- Ja se previše ne petljam u te poslove oko stana, ali smo saglasni i Kristijan i ja da je bolje da napravimo kuću nego da čekamo da investitori naprave zgradu. Ovo, kao i sve do sada, radimo spontano i nigde nam se ne žuri. Kristijan će biti posvećen otac i nekako znam da smo na pravom putu.

(Srpski telegraf)