Iako oko sebe ima čitav tim ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri, kaže da veruje isključivo samom sebi.

 

- Ja se oslonim na menadžera, ali i dalje sve držim u glavi. Pošto sam ja dugi niz godina, bukvalno od mojih početaka pa do pre par godina bio i menadžer i bubnjar i pevač, pa mi je to negde i ostalo, samo još vozač nisam bio (smeh). Držim sve to u glavi, iako imam sjajnu ekipu koja danas sve dobro organizuje. Kad hoću da se odmorim i posvetim porodici, tu su oni, a ovako sve držim u glavi - istakao je Dejan za "Grand Online", pa otkrio da li je tačno da je uprkos tome što ne vidi vozio automobil.

 

 

- Jesam, ali ne bih o tome javno, ali bilo je. Nisam se ja hvalio, to su se hvalili moji prijatelji koji su se sa mnom vozili. Jedan moj prijatelj je rekao da dam to za novine, a ja se mislim kakve novine, to je za zatvor, idi bre (smeh), koje novine -iskren je Matić.

Kaže da mu je to iskustvo neponovljivo, ali da bi ponovo učinio isto, jer obožava da bude za volanom.

- Meni se nikad nije ugasio auto kad krećem, ja da mogu da vozim, ja bih vozio non stop. Kažu mi mnogi da bi mi dosadilo, a ja mislim da ne bi nikad - smatra pevač. Mada se priča da je vozio čak 40 kilometara, u šali kaže da je to ipak bilo samo na poligonu.

Priznaje da voli da se šali na svoj račun, a to je naučio od svog pokojnog kolege, čiji stil života i dan danas kopira.

- Veliki šmeker je bio Predrag Živković Tozovac i do smrti je bio šaljivdžija. Posle njegove smrti sam rekao da bih voleo samo da doživim te godine, ali da bude lepo do samog kraja, da mogu da popijem flašu vina, da se podružimo i da ispričam dobar vic. A posle na tom samom kraju da se svi okupe i da moji naslednici ispričaju vic kao što je njihov tata, i ja sam zadovoljan - istakao je Dejan koji obožava viceve i iste često razmenjuje sa kolegom Banetom Mojićevićem.

- Volim da pričam viceve na svoj račun - rekao je Dejan.

(Grand onlajn)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".