Reč je vremenskom periodu u kojem je odigrana utakmica Orlova i Portugalaca, ali ona iz 2019. godine kada je Portugal slavio na Marakani rezultatom 4:2.

Kako je rekao za "Alo" Strahinja Đorić, jedan od najvećih stručnjaka za satove na ovim prostorima, Ronaldo je zaboravio u sobi dva sata vredna čak 3.500.000 evra.

- Sve se desilo nakon utakmice protiv Portugala. Fudbaleri portugalske reprezentacije su se nakon pobede od 4:2 vratili u hotelsku sobu, a ujutru su, pretpostavljam imali let za Lisabon. Ronaldo nakon utakmice ima ritual da ode u spa, da pliva, da trenira, ode u saunu... U svom tom haosu očigledno da je smetnuo s uma da je sa sobom zaboravio dva skupocena sata, tačnije futrolu u kojoj su se nalazili. Tako nam je, ni kriv ni dužan, ostavio 3.500.000 - započinje priču Đorić.

Ovi satovi, neverovatnih cena, predstavljaju jedne od najboljih u Ronaldovoj kolekciji.

- Modeli o kojima pričam su satovi brendova "Franck Muller" i "Girard Perregaux". Prvi košta oko 1.500.000 evra i optočen je dijamantima. Radi se o modelu  "Franck Muller Cintree Tourbillon" i on je "piece unique". Drugi sat koji je zaboravio je verovatno i najbolji sat u njegovoj kolekciji. U pitanju je "Girard Perregaux planetarium Triple-Axis Tourbillon". Ovaj model poseduje niz neverovatnih i veoma retkih funkcija, a na sve to dodajte "baguette" dijamante i biće vam jasnije zašto sat košta 2.000.000 evra - ističe on.

 

 

Đorić, inače i kreator Instragram profila "Sat na ruci", morao je više od dve godine da ćuti o ovom događaju, kako bi se zaobišli međunarodni skandali.

- Morao sam da ćutim o svemu iz nekoliko razloga. Momak koji mi je poslao fotografije, dobio ih je od svoje devojke, koja je tada radila u hotelu gde je Ronalda odsedao sa čitavom reprezentacijom Portugala. Zamolio me da ćutim, oba saveza su bila uključena, mogao je da nastane međunarodni skandal da je neko saznao, devojka bi dobila otkaz... Dakle, morao sam sve da krijem od očiju i ušiju javnosti.

Koliko ovi satovi znače kapitenu Portugala govori i podatak da je na nedavno održanoj dodeli FIFA nagrada Ronaldo nosio upravo jednog od njih.

- Cela stvar prošla je profesionalno. Ronaldo je "Franck Muller" nosio pre nekoliko dana na ceremoniji. Satovima ništa ne fali, Kristijano ih dakle i dan danas nosi. Kod njega mi se najviše dopada to što on na putovanje koje traje samo jedan dan nosi dva sata u vrednosti od 3,5 miliona. Ako se bolje zagledate u sliku videćete još nešto interesantno, a to je da je jedan sat podešan na srpsko vreme, a drugi na portugalsko. Dakle i o tome je vodio računa.

 

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".