Fotografija kruži po internetu, a jedan korisnik je rekao da ju je objavio na Reditu nakon što ju je pronašao na Fejsbuku.

- Pre neki dan sam bio u prodavnici i video sam ovu damu, radila je za kasom. I brinula se o svojoj bebi tako strpljivo, tako dobro i sa puno ljubavi. Sve dok radi - napisala je u opisu fotografije osoba koja ju je prva objavila, i dodala da je žena i dalje mogla dobro i brzo da obavlja svoj posao uprkos tome što je držala bebu u naručju.

- Neki će možda kritikovati i suditi. Ali ja, kao mama kakva jesam, videla sam nadu, inspiraciju i motivaciju. Ali više od svega, mamu koja voli i koja je spremna da se žrtvuje - napisala je dalje osoba, prenosi britanski Independent.

 

 

U opisu fotografije dalje navodi da je pitala ženu može li da je fotografiše jer je želela da je pokaže drugim mamama kao inspiraciju, ali i jer je žena zaslužila priznanje.

Na fotografiji se vidi žena kako jednom rukom kuca na kasi, dok u drugoj drži bebu, zajedno sa flašicom. Međutim, mnogi su u komentarima napisali da je fotografija sve samo ne motivišuća, dok je mnoge razbesnela.

Mnogi su istakli činjenicu da je žena morala da radi uprkos tome što se porodila.

- Žao mi je ove žene, ne mogu da zamislim koliko joj je težak život - napisala je jedna osoba.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".