Dea ističe da ne voli da se piše o njenom privatnom životu.

- Ne volim što se piše o mom privatnom životu, jer ja svoj privatni život ne namećem. Nije mi toliko čudno, jer se ja ponašam normalno, idem na pijacu, u prodavnicu. I lažne vesti i tačne vesti, pa sve je to posao - rekla je Dea u emisiji ''Premijera'', a onda otkrila kako se borila da dođe do svojih poslovnih ciljeva.

Foto: Printskrin/Jutjub/Blic

 

- Sedela sam ovde po 10 sati, bila sam baš uporna. Svakog sam ispitivala nešto. Bila sam uporna i ostvarila sam svoj cilj. Mislim da svako treba da svoje želje sprovede u delo upornošću i radom na sebi - kaže voditeljka, koja je prokomentarisala i slučaj Novaka Đokovića u Australiji.

 

- Ja mislim da treba da veličamo Novakovu hrabrost. Prvo njegovu tišinu, jer je sada najhrabrije da ćuti. Vidim da je svuda tema broj jedan. Mislim da se i dalje najviše priča o Novaku, tako da je ovo njegova pobeda - rekla je Dea i otkrila sa kakvom je poukom izašla nakon teške životne borbe.

 

 

- Svako jutro kad se probudiš u svom krevetu i ideš u svoj toalet i možeš da zagrliš osobu koju u tom trenutku želiš da zagrliš, ti si pobednik. To sam na teži način shvatila, ali mislim da bi svako to trebalo da shvati.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".