Arkanova ćerka, koju je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru izjavila je za "Kurir" da je sa Cecom teško voditi razgovore o podeli imovine.

- Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac - rekla je Sofija.

Foto: Instagram printskrin/vojinraznatovic

 

 

Nakon toga, oglasio se i Arkanov sin, Vojin Ražnatović, koji je podržao sestru i javno joj se zahvalio za sve što je rekla.

- Konačno neko drugi od braće i sestara da progovori! (Čisto da nisam jedini svih ovih godina). P.S. Bravo seko na hrabrosti! Ponosan sam na tebe i ne daj više da te maćeha iskorišćava za njen sopstveni imidž - napisao je Vojin na društvenoj mreži Instagram.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".