Đoković je i dalje nezaobilazna tema u Melburnu, pa je tako Španac na konferenciji za medije posle svog meča morao da odgovara na pitanje o srpskom asu.

- Da li verujete da je Novak trebalo da igra Australijan open ove godine - upitala je novinarka Nadala.

Španac se pravio da nije razumeo pitanje, pa se obratio prevodiocu. Potom je tražio od novinarke da ponovi pitanje, da bi se zatim i nasmejao.

- Ne znam. Ne znam. Postajem prilično umoran zbog toga. Nedelju dana je prošlo kada je pobedio na prvom suđenju i bilo mu je omogućeno da trenira. Rekao sam da pravda priča i da je to najispravnija stvar. I, ako je pravda rekla da je njegova viza u redu i da može da igra. Juče je pravda rekla drugačiju stvar. Ja neću nikad biti protiv onoga što pravda kaže - rekao je Nadal i dodao.

- Druga stvar je šta je verujem lično. Idealna situacija u svetu sporta je da su najbolji igrač sveta na terenu i da igraju na najvećim događajima. To je bolje za sport, bez sumnje. Da je Novak bio ovde i igrao, to bi bilo bolje za sve. Kao što sam rekao na početku, ja ne mogu da kažem drugu stvar, jer verujem da je stvar sada vrlo jasna.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".