Dušan je nakon meča od tri i po sata uspeo da savlada favorizovanog Mađara rezultatom 3:2.

Pored sjajne igre, Duci je na tom terenu uradio još nešto vredno pomena. Naime, srpski teniser je odmah posle završetka meča razvio srpsku zastavu koja na sebi ima lik Novaka Đokovića i natpias "sviđalo vam se to ili ne - najveći svih vremena".

 

 

Lajović je iskoristio priliku i na konferenciji za novinare da komentariše situaciju oko Novaka i pruži mu podršku.

- Kada pričam sa kolegama u svlačionici, podrška je velika. Možda ne na društvenima mrežama, ali u svlačionici jeste. Možda ne do nivoa do kojeg bi trebalo, ne znamo zašto... Ne znam šta ovi najbolji misle, mnogi od njih ga nisu podržali. Možda sa njihove tačke gledišta to znači prepreka manje ka putu ka tituli, jer je Novak bio jedan od favorita. Znam da se desilo nešto što niko nije zamišljao da može da se desi. Užasno je pogrešan način način na koji su ga tretirali, odluka koju su doneli i zašto su je doneli. Nadam se da će u budućnosti biti najbolji teniser u istoriji i da će se se ovo samo gledati kao prepreka na tom putu - istakao je Lajović, prenosi Sport klub.

Tridesetjednogodišnji Lajović, inače 39. reket sveta, u narednom kolu igraće sa španskim super talentom Karlosom Alkarazaom.

 


 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".