Jedna od omiljenih srpskih pevačica uspela je da posle 30 godina "kuburenja s viškom" skine čak 30 kilograma, a sada otkriva i da je "bilo momenata kada je bukvalno ginula" zbog figure.

- I nije bilo rezultata. Imala sam neki zdravstveni problem, ali ne bih o tome. Za ovo kako ja sada izgledam je zaslužan laserski centar i moja upornost i ogromna volja. Kada vidite prve rezultate onda imate i više volje da nastavite dalje i istrajete - priča Zorana za "Srpski Telegraf".

Zorana je otkrila i kako je uspela da skine višak kilograma, ali da joj ipak ostanu obline.

- Smejaće se svi, ali biću iskrena. Uradila sam neke baš rigorozne varijante. Kada sam krenula, molila sam se i rekla: 'Jao, Bože, samo nemoj da mi oduzmeš obline. Molim te, ostavi mi grudi i guzu. I on je uslišio moje molitve. Imam drugarice koje su izgubile grudi i zadnjicu. Meni se dugo nisu slagale kockice, sada vežbam baš dosta. Pošto sam se to molila i dogodilo se, ne znam kako, sada se i drugi šale: "Idemo i mi da se molimo" - rekla je pevačica.

Pevačica je otkrila da liniju održava vežbama i rigoroznom dijetom

- Kada mi kažu da sam lepa, prema tome nemam nikakav odnos. Lepa, to je relativna stvar. Nekome je neko lep samo zato što ga voli. Možda nije meni i tebi. Magija nije u broju kilograma, magija je u nama. Onda ako se složi da tu magiju možemo da plasiramo, onda je to dar od Boga - zaključuje pevačica.

(Telegraf.rs, Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".