Novinar RTS-a Dragan Caran uključio se u dnevnik nacionalne televizije i govorio o trenutnoj atmosferi na ulicama Australije..

- Đokovićev advokatski tim izborio se za tročlano veće na večerašnjem saslušanju. Dejvid O'kalahan će predsedavati većem. Na tome je insistirao Novakov tim, kako bi se izbegao pritisak da jedan čovek donosi odluku u ovako važnom slučaju, rekao je Ceran.

On dodaje i jednu zanimljivu mogućnost u celu jednačinu:

- Postoje naznake da Đokoviću mogu dati posebnu dozvolu za učešće na Australijan openu čak iako se suđenje bude odužilo, sa tim da bi redovno morao da se javlja sudu.

Dodaje da se u Hajd Parku okupilo na stotine Srba koji protestuju u znak podrške Novaku Đokoviću. Oni su potom nastavili ka zgradi Kanala 7 kako bi kako bi protestovali protiv načina na koji se o Novaku izveštava. Tamošnji reporteri su o našem asu govorili koristeći uličarski žargon.

Na ruku srpskog tenisera mogla bi da ide i odluka Aleksa Hoka.

- Ministar Hok je odlučio da izbaci jednu stavku iz svoje odluke, čime je poslao poruku da ni sam nije siguran u ono što je napisao, rekao je novinar Caran.

Ostanite i dalje uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".